GEKSTE SNOEPJES UIT NEDERLAND UITPROBEREN met MIJN ZUSJE!

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik een snoep video online heb gezet, dus het leek me leuk om er weer eentje te doen samen met mijn zusje Mea-ly. Er zijn weer hele rare en aparte dingen voorbij gekomen in de winkels, dus ik heb ze uitgezocht en we testen ze samen uit. Wat zullen we wel en niet lekker vinden? Je ziet het allemaal in deze video!

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

VOLG MEA-LY OP INSTAGRAM:
@ladymealy

☆ BELUISTER MIJN ALBUM “GIRL”:
SPOTIFY:
DEEZER:
iTUNES:
GOOGLE PLAY:
BOL.COM:
BOEK + ALBUM:
SUPER DELUXE FANBOX:

☆ KOM NAAR MIJN CONCERT IN:
Tivoli Utrecht, 8 okt, 16 euro per kaartje:

Kavka Antwerpen, 11 ok, 15 euro per kaartje:

✘ SOCIAL MEDIA
Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy

✘ DISCLAIMER
Het is heel belangrijk om gezond te eten. Snoepen en snacken op zijn tijd is best oké, maar zorg voor een gebalanceerd dieet.

Deze video is niet gesponsord. Alle spulletjes die je in deze video ziet heb ik zelf gekocht, niets is gratis ontvangen en alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.

Het dekbedovertrek dat je ziet in de achtergrond van deze video heb ik gratis mogen ontvangen van – super lief!
Dezelfde dekbedovertrek is hier te vinden:

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

Comments

Write a comment

*