ZELF EEN UNICORN SLUSH PUPPIE IJSJE MAKEN?! || Science Saturday

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Met dit weer is het zo heerlijk om af te koelen met een ijsje, alleen daarvoor wil je natuurlijk niet helemaal naar de winkel toe fietsen. Hoe tof is het dan dat je er zelf eentje kunt maken? In deze video probeer ik een super gaaf unicorn slush puppie ijsje samen te stellen. Gaat het mij lukken? Bekijk de video vliegensvlug en kom er achter!
Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

☆ BELUISTER MIJN ALBUM “GIRL”:
SPOTIFY:
DEEZER:
iTUNES:
GOOGLE PLAY:
BOL.COM:
BOEK + ALBUM:
SUPER DELUXE FANBOX:

☆ KOM NAAR MIJN CONCERT IN:
Tivoli Utrecht, 8 okt, 16 euro per kaartje:

Kavka Antwerpen, 11 ok, 15 euro per kaartje:

✘ SOCIAL MEDIA
Snapchat: DjamilaSnaps
Musical.ly: DjamilaLy

✘ DISCLAIMER
Deze video is niet gesponsord. Alle spulletjes die je in deze video ziet heb ik zelf gekocht, niets is gratis ontvangen en alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen.

Het dekbedovertrek dat je ziet in de achtergrond van deze video heb ik gratis mogen ontvangen van – super lief!
Dezelfde dekbedovertrek is hier te vinden:

✘ ABOUT ME
Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

Comments

Write a comment

*